Avicola Calarasi, prima reactie vizavi de scandalul carnii de pui stricate

Avicola Calarasi este implicata intr-un scandal urias in ultimele zile. Societatea este acuzata ca ar fi distribuit carne de pui stricata catre partenerii autorizati. In plus, DNA acuza Avicola Calarasi de implicare in dosarul evaziunii fiscale de 50 milioane de euro. Cum era de asteptat, reprezentantii societatii neaga acuzatiile.

Directorul Economic al Avicola Calarasi, Traian Bulearca, a declarat ca abatoarele companiei sunt autorizate din punct de vedere sanitar-veterinar, ca se fac controale permanente la acestea si ca exista personal special desemnat pentru a supraveghea orice activitate de sacrificare a pasarilor si de livrare a carnii. Acesta a sustinut la Digi 24 ca nu exista motive ca Avicola Calarasi sa nu functioneze in continuare.

Cat despre implicarea Avicola Calarasi in dosarul de evaziune fiscala de 50 milioane de euro Bulearca a declarat: “”Dovada ca Avicola Calarasi nu face parte din dosarul de evaziune este ca directorul executiv e cercetat in stare de libertate. Avicola nu a executat nici ieri, nici azi si niciodata operatiuni de evaziune fiscala”.

Sursa foto: jurnalul.ro