AVION AIR ALGERIE: Franta este in DOLIU timp de trei zile

STEAGURILE De la edificiile publice din FRANTA sunt coborate in BERNA luni, timp de trei zile, in semn de DOLIU pentru VICTIMELE zborului AH5017, iar presedintele Francois Hollande va prezida o noua reuniune de urmarire a situatiei, la Palatul Elysee.

Coborarea in BERNA A STEAGURILOR a fost decisa sambata de catre presedintele francez, care a participat la o reuniune de trei ore, la Quai d’Orsay, cu apropiati ai celor 54 de pasageri francezi ai AVIONULUI AIR ALGERIE care s-a prabusit joi in Mali. Toate cele 118 persoane care se aflau la bord au murit.

Citeste si: AVION AIR ALGERIE: MALI A DESCHIS O ANCHETA JUDICIARA PENTRU OMOR INVOLUNTAR!

In fata familiilor VICTIMELOR, Hollande a anuntat ca toate cadavrele VICTIMELOR vor fi “aduse in FRANTA”. De asemenea, rudele care doresc acest lucru vor fi insotite, “atunci cand va veni momentul”, la locul catastrofei, unde va fi rificata o stela “pentru ca nimeni sa nu uite ca, in acesl loc, au disparut 118 persoane”.

Seful statului francez a mai spus sambata ca “o serie de indicii sugereaza ca anumite conditii meteorologice au fost hotaratoare” in prabusire, subliniind ca FRANTA nu indepparteaza “nicio ipoteza”.

Experti care ancheteaza la locul prabusirii si-au continuat activitatea duminica, in zona izolata in care s-a dezintegrat avionul, lasand familiilor celor 118 VICTIME putine sperante cu privire la recuperarea cadavrelor.

Citeste si: AVION AIR ALGERIE PRABUSIT: TREI ZILE DE DOLIU IN FRANTA

Cele doua cutii negre ale AVIONULUI AIR ALGERIE au fost transferate duminica la Bamako, capitala Mali si se afla in drum catre FRANTA.

Sursa foto: ziarelive.ro