AVION AIR ALGERIE: Presedintii Mali si Burkina Faso, in vizita la locul PRABUSIRII

PRESEDINTII statelor MALI si BURKINA FASO s-au deplasat vineri in nordul MALI la locul PRABUSIRII AVIONULUI companiei AIR ALGERIE care transporta 118 persoane, dintre care nu exista supravietuitori, relateaza AFP.

PRESEDINTELE REPUBLICII MALI, Ibrahim Boubacar Keita, si omologul sau din BURKINA FASO, Blaise Compaore, s-au deplasat separat in zona ACCIDENTULUI in apropiere de Gossi, la aproximativ 100 km de Gao, cel mai mare oras din nordul MALI, potrivit unor surse oficiale din Bamako si Ouagadougou.

Citeste si: AVION AIR ALGERIE PRABUSIT. TITUS CORLATEAN: E POSIBIL CA IN AVION SA NU SE FI AFLAT NICI UN ROMAN. UPDATE

PRESEDINTELE DIN MALI a fost insotit de ministri ai transporturilor si apararii, in timp ce presedintele din BURKINA FASO a fost insotit de Fleur Pellerin, secretar de stat in Ministerul de Externe francez, scrie Agerpres.

AVIONUL, de tipul MD-83, ce fusese inchiriat de compania AIR ALGERIE de la compania privata spaniola Swiftair, s-a PRABUSIT in noaptea de miercuri spre joi, la 50 de minute de la decolare, in regiunea Gao din Mali, in timp ce efectua un zbor intre Ouagadougou (BURKINA FASSO) si Alger. Toate cele 118 persoane, 112 pasageri si sase membri ai echipajului, si-au pierdut VIATA.

Citeste si: AVION AIR ALGERIE PRABUSIT. EPAVA AERONAVEI A FOST DESCOPERITA IN MALI

Epava avionului companiei AIR ALGERIE a fost gasita in nordul Republicii MALI, in apropiere de granita cu BURKINA FASO, a anuntat seful Statului-Major special al presedintiei burkinabeze.

Sursa foto: libertatea.ro