AVION DISPARUT: Recompensa URIASA pentru cei care detin informatii

Apropiati ai pasagerilor din AVIONUL MALAEZIAN disparut acum trei luni vor sa ofere o RECOMPENSA de 5 milioane de dolari (3,7 milioane de euro) persoanei care detine informatii legate de acest caz.

Duminica se implinesc trei luni de cand aparatul BOEING 777 al companiei Malaysia Airlines, cu 239 de persoane la bord, a disparut de pe radare la putin timp dupa ce a decolat din capitala Kuala Lumpur cu destinatia Beijing, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Citeste si: AVIONUL DISPARUT: NOI INFORMATII DESPRE ZBORUL MH370

Familiile pasagerilor au anuntat intr-un comunicat ca a fost lansata o campanie de colectare de FONDURI pe site-ul Indiegogo.

Se presupune ca AVIONUL care efectua cursa MH370 s-a prabusit in Oceanul Indian, pe o directie opusa planului sau de zbor. Dupa trei luni de cautari nu s-a reusit insa localizarea epavei si nici macar nu au fost gasite resturi, iar o parte din apropiatii pasagerilor cred ca autoritatile din tarile implicate le ascund adevarul.

“Suntem convinsi ca undeva se afla cineva care stie ceva si speram ca aceasta RECOMPENSA il va determina sa iasa din umbra”, a spus Ethan Hunt, responsabilul proiectului “Reward MH370” (RECOMPENSA MH370).

AVIONUL DISPARUT: UN INDIAN VA REGIZA UN FILM DESPRE INCIDENTUL AERIAN

Sursa foto:  gandul.info