AVION DOBORAT IN UCRAINA: PNL transmite CONDOLEANTE familiilor victimelor

KLAUS IOHANNIS: Deplang lipsa de discernamant a unui fost presedinte al PNL. Un vot pentru Tariceanu este un vot pentru Ponta

Liderul PNL KLAUS IOHANNIS a transmis, vineri, in numele partidului pe care il conduce, CONDOLEANTE familiilor victimelor tragediei aeriene care a avut loc joi in estul Ucrainei.

“In numele Partidului National Liberal, transmit CONDOLEANTE si intreaga noastra compasiune familiilor celor 298 de victime indoliate in urma atacului terorist asupra aeronavei Boeing 777 a Companiei Malaysia Airlines.

Citeste si: AVION PRABUSIT UCRAINA. MIRCEA DUSA A DECLARAT CA NU SE IMPUNE STAREA DE ALERTA IN ARMATA ROMANA

Suntem alaturi de autoritatile din Olanda, Statele Unite, Australia, Malaysia, Indonezia , Marea Britanie, Germania, Belgia, state ale caror cetateni au cazut victime atacului desfasurat cu o racheta sol-aer a carei origine ramane nesigura”, a scris KLAUS IOHANNIS pe Facebook.

De asemenea, liderul liberalilor solicita masuri mai ferme pentru ca asemenea catastrofe sa nu se mai repete.

“Partidul National Liberal solicita autoritatilor UE si NATO, precum si Consiliului de Securitate al ONU sa intreprinda masuri ferme, astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete”, a mai scris el.

Oficialii MALAYSIA AIRLINES au anuntat ca la bordul AVIONULUI PRABUSIT in Ucraina se aflau 298 de persoane, dintre care 154 de olandezi, relateaza AFP. In afara de acestia, au mai murit 27 de australieni, 23 de malaysieni, 11 indonezieni, sase britanici, patru germani, patru belgieni, trei filipinezi si un canadian.

TRAIAN BASESCU: SUNT CONSTERNAT DE TRAGICUL EVENIMENT DIN UCRAINA

Sursa foto: paginadepolitica.ro