AVION DOBORAT UCRAINA: 78 de EXPERTI INTERNATIONALI, din nou la locul prabusirii

O echipa formata din 78 de EXPERTI INTERNATIONALI, insotiti de caini instruiti pentru misiuni de cautare, a sosit din nou sambata la locul prabusirii AVIONULUI MALAEZIAN, in estul Ucrainei, a anuntat Misiunea speciala a OSCE de monitorizare a situatiei de pe teritoriul ucrainean intr-un comunicat preluat de ITAR-TASS.

“Opt OBSERVATORI ai Misiunii speciale (OSCE) de monitorizare au sosit la locul prabusirii AVIONULUI MALAEZIAN impreuna cu 70 de EXPERTI din Olanda si Australia. Ei sunt insotiti de caini special instruiti pentru misiuni de cautare”, precizeaza comunicatul.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: NOI RESTURI UMANE ALE VICTIMELOR AU FOST GASITE LA LOCUL CATASTROFEI AVIATICE

EXPERTII olandezi si australieni au reusit sa ajunga pentru prima oara la locul prabusirii AVIONULUI in cursul zilei de joi, dupa mai multe incercari facute de la inceputul acestei saptamani.

Vineri, ei au recuperat din zona mai multe FRAGMENTE UMANE, pe care urmeaza sa le trimita in Olanda, unde vor avea loc operatiunile de identificare a victimelor CATASTROFEI AVIATICE de la 17 iulie, soldata cu 298 de MORTI, dintre care 193 erau olandezi si 28 australieni.

AVION DOBORAT UCRAINA: TARILE CARE AU INREGISTRAT VICTIME VOR O ANCHETA PENALA COMUNA

Sursa foto: obiectiv.info