AVION DOBORAT UCRAINA: Familiile victimelor vor primi despagubiri

Compania MALAYSIA AIRLINES a anuntat, vineri, ca va DESPAGUBI familiile pasagerilor care si-au pierdut viata in tragedia aviatica de pe teritoriul Ucrainei. Pentru fiecare victima, compania va plati o compensatie initiala de 5.000 de dolari.

Malaysia Airlines a anuntat ca va DESPAGUBI rudele VICTIMELOR cu o prima transa de 5.000 de dolari pentru fiecare pasager, pentru a-i ajuta in zilele urmatoare, informeaza The Telegraph.

Citeste si: INCREDIBIL. O FAMILIE DIN AUSTRALIA A PIERDUT TREI MEMBRI IN CELE DOUA TRAGEDII ALE MALAYSIA AIRLINES

Un avion de tip Boeing 777 apartinand companiei MALAYSIA AIRLINES care asigura o legatura intre Amsterdam si Kuala Lumpur, la bordul caruia se aflau 283 de pasageri si 15 membri ai echipajului, s-a prabusit joi la Snejnoie, in regiunea Donetk, scena unor lupte intense intre trupe guvernamentale ucrainene si separatisti prorusi. Toate persoanele care se aflau la bord au murit.

Printre cele 298 de VICTIME se numara si aproximativ 100 de specialisti in domeniul SIDA, familii care plecau in vacanta, inclusiv un cuplu de florari, restauratori celebri si un senator, relateaza AFP.

Potrivit informatiilor oficiale, 173 dintre cei 298 de pasageri erau olandezi, 44 malaysieni, 27 australieni, 12 indonezieni, noua britanici, patru belgieni, patru germani, trei filipinezi si un canadian. Nationalitatea altor 20 de pasageri nu este deocamdata cunoscuta. Printre victime se afla si un roman cu cetatenie canadiana.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA-IMAGINI CU UN CONVOI AL SEPARATISTILOR CARE MUTA BATERIA

Sursa foto: telesurtv.net