AVION DOBORAT UCRAINA: FIICA lui Vladimir Putin a FUGIT din Olanda

FIICA presedintelui rus Vladimir Putin a FUGIT din locuinta in care statea, in apropiere de Amsterdam, din cauza furiei populatiei olandeze cu privire la avionul care a fost doborat in Ucraina.

Maria Putin, in varsta de 29 de ani, traia la aproximativ 30 de kilometri de aeroportul de pe care a decolat aeronava Boeing 777 care s-a prabusit in Ucraina. Ea locuia cu prietenul ei de oigine olandeza intr-o casa in valoare de trei milioane de dolari.

Citeste si: Olandezii au cerut EXPULZAREA fiicei lui VLADIMIR PUTIN

FIICA presedintelui rus a devenit o tinta a furiei populatiei olandeze, deoarece se crede ca Rusia ar fi implicata direct in doborarea avionul Malaysia Airlines, in Ucraina. In aceasta catastrofa aeriana si-au pierdut viata 192 de olandezi.

Dupa tragedia aviatica, in urma careia au murit 298 de oameni, printre care si un roman, primarul orasului in care au fost aduse cadavrele olandezilor morti a spus ca FIICA lui Vladimir Putin ar trebui sa fie expulzata din aceasta tara.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN si Malaysia Airlines, legatura SURPRINZATOARE

“Am putea de asemenea sa o deportam pe FIICA lui Putin, traieste in Olanda. Atunci ar fi un semnal cu totul diferit care ar putea fi tras”, a spus Pieter Broertjes, primarul din Hilversum, intr-un interviu radio.

Broertjes si-a cerut scuze ulterior pentru comentariile sale, afirmand ca acestea “nu au fost intelepte”.

Sursa foto: nydailynews.com