AVION DOBORAT UCRAINA. INSURGENTII sustin ca au gasit alte CUTII NEGRE ale aeronavei

AVION DOBORAT UCRAINA. Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaezian, in estul UCRAINEI, daca Administratia de la Kiev va accepta un ARMISTITIU. Insurgentii PRORUSI din regiunea Donetk au anuntat, astazi,  ca au gasit CUTIILE NEGRE ale avionului.

AVION DOBORAT UCRAINA. Insurgentii prorusi din regiunea DONETK au anuntat ca au gasit, duminica, alte CUTII NEGRE ale AVIONULUI de pasageri PRABUSIT joi, informeaza AFP. “Au fost gasite aparate care ar putea fi CUTIILE NEGRE”, a declarat ALEKSANDR BORODAI, “premierul” autoproclamatei “Republici populare Donetk”.

AVION DOBORAT UCRAINA. LIDERUL SEPARATIST a declarat ca aparatele vor fi predate expertilor internationali. “Noi nu avem specialisti pentru a le analiza si nu avem incredere in expertii ucraineni”, a spus BORODAI.

CITESTE SI: AVION DOBORAT UCRAINA. MOSCOVA a furnizat sisteme de rachete sofisticate rebelilor prorusi 

AVION DOBORAT UCRAINA. “Noi garantam securitatea expertilor internationali daca Administratia de la Kiev accepta incetarea focului”, a declarat Andrei Purghin, “vicepremierul” autoproclamatei “Republici populare Donetk”. “Invitam Kievul sa accepte imediat un astfel de acord, cel putin pe durata anchetei la locul prabusirii avionului”, a subliniat liderul separatist.

AVION DOBORAT UCRAINA.  Statele Unite au exprimat preocupare, sambata, in legatura cu lipsa de securitate la locul prabusirii avionului malaysian, in timp ce premierul Olandei, Mark Rutte, i-a cerut presedintelui rus, Vladimir Putin, sa asume “responsabilitatea pentru insurgentii sustinuti de Moscova”.

CITESTE SI: AVION DOBORAT UCRAINA. Zeci de cadavre inghesuite in VAGOANE FRIGORIFICE. Cutiile negre, la DONETK 

AVION DOBORAT UCRAINA. Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prabusit pe 17 iulie in apropierea localitatii Grabovo, la 50 de kilometri de Donetk, intr-o zona in care au loc confruntari intre fortele ucrainene si separatistii prorusi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si avea la bord 298 de persoane. Nu exista supravietuitori.

Sursa foto: economica.net