AVION DOBORAT UCRAINA: Interviu EMOTIONANT cu sora romanului MORT in aeronava

AVION DOBORAT UCRAINA. Printre cele 298 de victime ale tragediei aviatice petrecute in Ucraina se afla si un STUDENT ROMAN. Sora acestuia, Alexandra, a oferit un interviu emotionant presei canadiene, acolo unde traieste familia tanarului.

ROMANUL care si-a pierdut viata in catastrofa aviatica din Ucraina este un student al Universitatii de Medicina din Cluj-Napoca. El calatorea impreuna cu prietena sa de origine germana, studenta la aceeasi facultate, deplasandu-se in Malaezia pentru a participa la conferinta pe tema SIDA organizata de Natiunile Unite.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: CINE ESTE TANARUL ROMAN CARE A MURIT IN TRAGEDIA AVIATICA

“Nu vreau sa cred ca e adevarat. Vreau sa cred ca e un cosmar. Astept sa vina acasa. Era foarte fericit. Iubea viata si tot ce avea legatura cu ea. Voia sa schimbe lumea, de aceea si-a dorit sa devina medic. Iti aduci aminte ce ti-a spus ultima data? Ai grija, copile, te iubesc! Mi-a promis ca va fi bine”, a declarat plangand Alexandra, sora ROMANULUI care si-a pierdut viata in avionul doborat in Ucraina, scrie romaniatv.net.

Tanara le-a declarat jurnalistilor canadieni ca a vorbit cu el chiar inainte ca acesta sa se imbarce.

“Era in aeroport, era asa incantat de calatorie, o planuise de mult timp”, a marturisit sora tanarului.

Se pare ca mama STUDENTULUI l-a implorat sa-si amane plecarea pentru a se putea recupera dupa o raceala puternica. Dar acesta a insistat ca nu poate renunta la calatorie, fiindca el si prietena lui, studenta la aceeasi facultate, rezervasera biletele de avion si camera de hotel.

Potrivit ziarului Toronto Star, familia studentului A. A., care locuieste in oraselul canadian Ajax, “este devastata” in urma mortii acestuia.

“Iubea oamenii, voia sa faca cercetare la finalul facultatii si sa gaseasca un tratament pentru cancer. Fiul meu a fost inspirat sa studieze medicina de bunica sa, care a fost medic pediatru”, a declarat tatal studentului pentru publicatia canadiana.

El a spus ca fiul sau si prietena acestuia mergeau in vacanta in Bali, Indonezia, pentru a sarbatori terminarea anului II de la UMF Cluj.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: KIEV-UL II ACUZA PE SEPARATISTII PRORUSI CA INCEARCA SA DISTRUGA DOVEZI DE LA LOCUL PRABUSIRII

Un avion de linie malaysian care decolase din Amsterdam si se indrepta spre Kuala Lumpur s-a prabusit joi in estul Ucrainei, intr-o zona controlata de separatistii prorusi, provocand moartea a aproape 300 de persoane.

Sursa foto: romaniatv.net