AVION DOBORAT UCRAINA-IPOTEZA SOC: “Victimele gasite in epava au MURIT cu mult inainte ca avionul sa decoleze”

AVION DOBORAT UCRAINA. La scurt timp dupa tragedia aviatica din Ucraina apar si primele TEORII CONSPIRATIONISTE. Igor Girkin, liderul SEPARATISTILOR cunoscut sub numele de Igor Strelkov, a spus ca la bordul avionul s-ar fi aflat trupurile neinsufletite ale unor persoane care ar fi DECEDAT cu mai multe zile in urma, acesta avand sangele scos din corp si aflandu-se in stare de putrefactie.

AVION DOBORAT UCRAINA. Potrivit editiei electronice a tabloidului britanic The Mirror, liderul insurgentilor spune ca multe dintre victimele zborului MH17 MURISERA inainte ca avionul sa decoleze.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: RUSIA CERE KIEVULUI SI INSURGENTILOR SA PERMITA ACCESUL EXPERTILOR INTERNATIONALI LA LOCUL TRAGEDIEI

Site-ul Russkaya Vesna afirma ca Igor Strelkov a spus ca la bordul avionului prabusit se afla “un numar important de CADAVRE, avand sangele scos din corp si aflate in stare de putrefactie”.  

Despre Girkin se stie ca este un mercenar de profesie si ofiter in rezerva al armatei ruse, iar asta pune mult la indoiala afirmatiile sale.

AVION DOBORAT UCRAINA. Intre timp, SUA si Ucraina au cerut SEPARATISTILOR sa permita accesul investigatorilor in estul Ucrainei la resturile aeronavei.

 La randul sau si Rusia face apel, atat catre Kiev, cat si catre insurgenti, pentru ca expertii internationali sa poata patrunde la fata locului.

AVION DOBORAT UCRAINA. HAOS LA LOCUL PRABUSIRII: INSURGENTII BETI CAUTA OBIECTE DE VALOARE

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro