AVION DOBORAT UCRAINA: Kiev-ul ii acuza pe separatistii prorusi ca incearca sa DISTRUGA DOVEZI de la locul prabusirii

AVION DOBORAT UCRAINA: Guvernul de la Kiev acuza insurgentii prorusi ca incearca sa DISTRUGA, “cu sustinerea Rusiei”, PROBELE in ancheta privind doborarea avionului malaysian.

AVION DOBORAT UCRAINA: “Insurgentii prorusi incearca sa DISTRUGA, cu sustinerea Rusiei, DOVEZILE acestei crime international”, anunta Guvernul de la Kiev.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Kievul a ajuns la un ACORD cu separatistii pentru o “ZONA DE SECURITATE” la locul prabusirii aeronavei

AVION DOBORAT UCRAINA: “Teroristii au transportat 38 de victime la morga din Donetk, unde specialisti care au un accent rus au anuntat ca vor sa efectueze autopsii. Teroristii cauta si mijloace de transport de mare capacitate pentru transportarea fragmentelor fuselajului avionului in Rusia”, precizeaza Guvernul ucrainean.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Malaysia Airlines a facut publice NOI DATE referitoare la lista de pasageri

AVION DOBORAT UCRAINA: Zeci de anchetatori si observatori internationali au sosit la Kiev, in speranta ca vor putea ajunge la locul prabusirii avionului malaysian, despre care exista suspiciuni ca a fost doborat de separatistii prorusi.

Sursa foto: realitatea.net