AVION DOBORAT UCRAINA: Kievul a ajuns la un ACORD cu separatistii pentru o “ZONA DE SECURITATE” la locul prabusirii aeronavei

AVION DOBORAT UCRAINA: Membrii “grupului de contact” format din Ucraina, Rusia si OSCE au ajuns la un acord cu separatistii prorusi in ce priveste crearea unei “zone de securitate” in jurul locului unde s-a prabusit, joi, un avion malaezian cu aproape 300 de oameni la bord, a anuntat sambata seful serviciilor de securitate ucrainene pe postul public de televiziune.

AVION DOBORAT UCRAINA: Potrivit lui Valentin Nalivaicenko, discutiile cu separatistii au condus la un acord privind crearea unei zone de securitate de 20 km “pentru ca Ucraina sa-si poata indeplini obiectivul esential: identificarea cadavrelor si predarea acestora catre familii”, a consemnat AFP, citata de Agerpres.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Malaysia Airlines a facut publice NOI DATE referitoare la lista de pasageri

AVION DOBORAT UCRAINA: Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines, care desfasura un zbor pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, a disparut de pe ecranele radarelor in dupa-amiaza zilei de joi, pe teritoriul Ucrainei, in regiunea separatista Donetk. La bordul avionului se aflau 298 de oameni. Toti si-au pierdut viata.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: O echipa de EXPERTI MALAEZIENI este asteptata sambata la Kiev

Sursa foto: jurnalul.ro