AVION DOBORAT UCRAINA: Malaysia Airlines a publicat LISTA COMPLETA A PASAGERILOR si a membrilor echipajului

AVION DOBORAT UCRAINA: Malaysia Airlines a facut publica, sambata seara, LISTA COMPLETA a celor aflati la bord, in cursa MH17, doborata joi in Ucraina.

AVION DOBORAT UCRAINA: Compania facuse apel la familiile si prietenii celor aflati in avion pentru a obtine o imagine cat mai clara despre acestia, pentru identificare. In acest moment se poarta discutii la nivel inalt, astfel incat echipe din Malaezia sa poata ajunge in siguranta in Ucraina, pe un “teren dificil”, relateaza ziare.com, care citeaza Fox News.

AVION DOBORAT UCRAINA: Rudele celor 298 de persoane care au murit joi dupa doborarea aparatului de tip Boeing 777 se afla in prezent in Amsterdam.

AVION DOBORAT UCRAINA: Lista completa a pasagerilor poate fi consultata aici.

AVION DOBORAT UCRAINA: Malaysia Airlines a anuntat ca 193 din cei aflati la bord erau olandezi – atat pasageri, cat si membri ai echipajului.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Separatistii afirma ca vor GARANTA securitatea expertilor internationali daca Kievul accepta un ARMISTITIU

AVION DOBORAT UCRAINA: Primele informatii aratau ca 23 de americani erau la bord, insa presedintele Obama a declarat ca cel putin un american se afla printre cei decedati. In lista publicata de Malaysia Airlines nu se afla niciun american, insa departamentul american de stat a confirmat pe Twitter ca Quinn Lucas Schansman, trecut ca cetatean olandez, avea dubla cetatenie.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Malaysia Airlines a facut publice NOI DATE referitoare la lista de pasageri

AVION DOBORAT UCRAINA: In prezent se apeleaza atat la mostre de ADN, cat si la fotografii reprezentative, precum cicatrice sau tatuaje, pentru identificarea mortilor.

Sursa foto: a1.ro