AVION DOBORAT UCRAINA: Malaysia Airlines va RAMBURSA costul biletelor pasagerilor care doresc sa le anuleze

AVION DOBORAT UCRAINA: Malaysia Airlines va RAMBURSA costul biletelor pasagerilor care doresc sa le anuleze, dupa prabusirea zborului MH17 in estul Ucrainei, survenita la patru luni dupa disparitia unui alt avion al companiei in Oceanul Indian.

AVION DOBORAT UCRAINA: Pasagerii pot schimba sau anula, pana joi, un bilet rezervat pentru zborurile pana la 31 decembrie, a anuntat compania aeriana malaeziana, potrivit romaniatv.net, care citeaza Agerpres.

AVION DOBORAT UCRAINA: “In ceea ce priveste zborul MH17, Malaysia Airlines nu va retine bani pasagerilor care doresc sa-si schimbe destinatia. Pasagerii care doresc sa-si amane sau sa-si anuleze biletul vor primi banii ianpoi, inclusiv cei care au cumparat bilete nerambursabile”, informeaza compania intr-un comunicat.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Kiev-ul va solicita ca REPUBLICILE SEPARATISTE sa fie considerate drept “ORGANIZATII TERORISTE”

AVION DOBORAT UCRAINA: Zborul MH17 pe directia Amsterdam-Kuala Lumpur, care avea la bord 298 de persoane, s-a prabusit joi in estul Ucrainei, doborat cel mai probabil de o racheta sol-aer intr-o zona in care se infrunta separatisii prorusi si trupele fidele Kievului.

AVION DOBORAT UCRAINA: La 8 martie, un alt avion al Malaysia Airlines, tot un Boeing 777, a disparut pe cand se deplasa de la Kuala Lumpur la Beijing, cu 239 de persoane la bord.

AVION DOBORAT UCRAINA: Resturile avionului nu au fost gasite, in ciuda cautarilor extinse, dar expertii, care se bazeaza pe date furnizate de sateliti, estimeaza ca acesta s-a scufundat in sudul Oceanului Indian.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Razboiul dintre SUA si Rusia a ajuns pe WIKIPEDIA

AVION DOBORAT UCRAINA: Compania a indicat in mai ca disparitia MH370 a avut un “efect dramatic” asupra rezultatelor financiare din primul trimestru. Anularile multiple de bilete au agravat pierderile companiei nationale publice, aflata in deficit de mai multi ani.

AVION DOBORAT UCRAINA: Numai in primul trimestru al lui 2014, pierderile s-au cifrat la circa 137 milioane de dolari, al cincilea trimestru consecutiv de deficit. Pierderile totale ale companiei din ultimii trei ani se ridica la 1,3 miliarde de dolari, noteaza France Presse.