AVION DOBORAT UCRAINA: Medicii legisti l-au IDENTIFICAT pe canadianul de origine ROMANA care a MURIT in tragedia aviatica

Medicii legisti au IDENTIFICAT 23 de cadavre ale victimelor avionului companiei Malaysia Airlines prabusit in estul Ucrainei, printre victimele IDENTIFICATE figurand si un cetatean canadian de origine ROMANA, anunta Guvernul olandez.

Printre victimele identificate se numara 16 olandezi, doi malaysieni, un german, un canadian (de origine ROMANA) si un britanic, precizeaza Ministerul olandez al Justitiei, potrivit Mediafax, care citeaza AFP.

Citeste si: AVION CAZUT UCRAINA: MAE anunta ca unul dintre pasageri avea si cetatenie ROMANA. UPDATE

Premierul Olandei, Mark Rutte, a anuntat joi ca operatiunile de cautare a victimelor incidentului aerian au fost suspendate, din cauza confruntarilor militare din estul UCRAINEI.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Cine este TANARUL ROMAN care a murit in tragedia aviatica

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prabusit pe 17 iulie in apropierea localitatii Grabovo, la 50 de kilometri de Donetk, intr-o zona in care au loc confruntari intre fortele ucrainene si separatistii prorusi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si avea la bord 298 de pasageri si membri ai echipajului. Printre victime se numara 193 de cetateni olandezi. Toate persoanele aflate la bord au MURIT.