AVION DOBORAT UCRAINA: Ministrul de externe si anchetatori olandezi s-au deplasat la locul tragediei

AVION DOBORAT UCRAINA: O echipa a Biroului pentru Securitate al Olandei s-a deplasat in Ucraina, insotita de ministrul afacerilor externe al acestei tari, Frans Timmermans, in scopul anchetarii catastrofei aviatice care a curmat viata a 189 de cetateni olandezi, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.

AVION DOBORAT UCRAINA: “Voi incerca sa obtin acces la zona (unde s-a prabusit avionul), pentru ca expertii sa-si poata desfasura ancheta”, a declarat Frans Timmermans, in cadrul unei conferinte de presa organizate inainte de plecare, la Haga.

AVION DOBORAT UCRAINA: Potrivit sefului diplomatiei olandeze, este important sa fie initiata o ancheta independenta si internationala, pentru ca toate “concluziile ce vor fi trase sa se poata baza pe dovezi de pe teren”.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Observatorii OSCE au primit ACCES LIMITAT la locul unde a cazut aeronava

AVION DOBORAT UCRAINA: Frans Timmermans nu exclude desfasurarea de discutii cu rebeli prorusi in estul Ucrainei si asigura ca va ramane pe teren “atat de mult cat va fi nevoie de el”.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Presedintele rus si premierul malaezian cer o ANCHETA OBIECTIVA

AVION DOBORAT UCRAINA: Catastrofa aviatica produsa in estul Ucrainei a curmat viata a 189 de olandezi, printre care un senator, tineri, familii intregi care se duceau in vacanta sau specialisti in problema SIDA, care se duceau la Melbourne pentru o conferinta mondiala pe subiect.

Sursa foto: adevarul.ro