AVION DOBORAT UCRAINA: NOI RESTURI UMANE ale victimelor au fost gasite la locul catastrofei aviatice

Expertii internationali au gasit NOI RESTURI UMANE ale victimelor avionului malaezian prabusit in estul Ucrainei, acestea urmand sa fie trimise in Olanda pentru identificare, anunta autoritatile olandeze, potrivit Mediafax.

“Toate resturile umane gasite vineri vor fi predate autoritatilor olandeze”, a comunicat Ministerul olandez al Securitatii si Justitiei.

Peste 200 de corpuri ale victimelor au fost trimise deja in Olanda, unde au fost demarate proceduri de identificare, insa numeroase victime sunt inca la locul prabusirii, in estul Ucrainei.

Citeste si: TRAGEDIE UCRAINA: 70 de experti olandezi si australieni se afla la locul PRABUSIRII AVIONULUI

“Suntem fericiti ca putem anunta trimiterea resturilor umane in Olanda”, a declarat Pieter-Jaap Aalbersberg, seful misiunii de repatriere.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Tarile care au inregistrat victime vor o ANCHETA PENALA COMUNA

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prabusit pe 17 iulie in apropierea localitatii Grabovo, la 50 de kilometri de Donetk, intr-o zona in care au loc confruntari intre fortele ucrainene si separatistii prorusi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si avea la bord 298 de pasageri si membri ai echipajului. Toate persoanele aflate la bord au murit.

Sursa foto: caplimpede.ro