AVION DOBORAT UCRAINA: O echipa de EXPERTI MALAEZIENI este asteptata sambata la Kiev

AVION DOBORAT UCRAINA: O echipa de 62 de EXPERTI MALAEZIENI era asteptata sambata la Kiev, in speranta de a putea examina locul tragediei survenite joi, cand un Boeing 777 al companiei nationale Malaysia Airlines a cazut in estul Ucrainei, probabil doborat de o racheta, relateaza Agerpres, care citeaza AFP.

AVION DOBORAT UCRAINA: Premierul malaezian Najib Razak a indicat vineri seara ca a discutat la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin si a insistat asupra necesitatii unei anchete obiective si fara obstacole.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Franta va trimite EXPERTI la locul prabusirii aeronavei

AVION DOBORAT UCRAINA: Vineri, o purtatoare a cuvant a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a precizat ca observatorii organizatiei au primit acces limitat la locul prabusirii avionului.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Ministrul de externe si anchetatori olandezi s-au deplasat la locul tragediei

AVION DOBORAT UCRAINA: Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines, care desfasura un zbor pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, a disparut de pe ecranele radarelor in dupa-amiaza zilei de joi, pe teritoriul Ucrainei, in regiunea separatista Donetk. La bordul avionului se aflau 298 de oameni. Toti si-au pierdut viata. Dintre cei aflati la bord, 44 de persoane, inclusiv cei 15 membri ai echipajului, erau malaezieni.

Sursa foto: dailybusiness.ro