AVION DOBORAT UCRAINA: Observatorii OSCE au primit ACCES LIMITAT la locul unde a cazut aeronava

AVION DOBORAT UCRAINA: Observatorii Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) au primit ACCES LIMITAT la locul prabusirii avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, a anuntat vineri Natacha Rajakovic, purtator de cuvant al OSCE, scrie Agerpres, care citeaza ITAR-TASS.

AVION DOBORAT UCRAINA: Potrivit Rajakovic, observatorilor OSCE “li s-a oferit oarece acces, insa nu total”.

AVION DOBORAT UCRAINA: Totodata, purtatoarea de cuvant a OSCE a subliniat ca este vorba despre o zona destul de mare pe care sunt imprastiate urmele catastrofei, zona cu un perimetru de zeci de kilometri.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Uniunea Europeana activeaza CELULA DE CRIZA in domeniul aviatiei

AVION DOBORAT UCRAINA: Natacha Rajakovic a infirmat de asemenea informatia ca in directia colaboratorilor misiunii care lucrau la locul prabusirii s-ar fi tras focuri de arma. “Se stie doar ca s-a tras in aer”, a spus aceasta.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Observatorii OSCE au ajuns la locul catastrofei

AVION DOBORAT UCRAINA: Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines, care desfasura un zbor pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, a disparut de pe ecranele radarelor in dupa-amiaza zilei de joi, pe teritoriul Ucrainei, in regiunea separatista Donetk. La bordul avionului se aflau 298 de oameni. Toti si-au pierdut viata.

Sursa foto: independent.md