AVION DOBORAT UCRAINA: Peste 100 studenti de la UMF Cluj si-au comemorat COLEGII MORTI

Peste 100 studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca i-au comemorat, vineri seara, pe cei doi colegi ai lor care au murit in ACCIDENTUL AVIATIC din Ucraina.

Participantii la comemorare, intre care s-au numarat studenti romani, dar si de la sectiile engleza si franceza ale UMF, s-au adunat in jurul orei 19.30 intr-un parc din curtea interioara a universitatii, unde au adus flori si fotografii cu cei doi tineri decedati si au aprins lumanari.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Cine este TANARUL ROMAN care a murit in tragedia aviatica

Accesul jurnalistilor a fost interzis de catre conducerea universitatii clujene, iar participantii la ceremonie au refuzat sa faca orice declaratie.

Studentul de la Universitatea de Medicina din Cluj-Napoca mort in accidentul aviatic din Ucraina, alaturi de iubita sa, si ea studenta la Medicina in Cluj, avea cetatenie romana si canadiana si studiase la un liceu si la o universitate din Canada.

Citeste si: AVION CAZUT UCRAINA: MAE anunta ca unul dintre pasageri avea si cetatenie ROMANA. UPDATE

Colegii sai de la Facultatea de Medicina a UMF Cluj-Napoca spun ca era un student foarte bun, care se simtea mai mult roman decat canadian.