AVION DOBORAT UCRAINA: Presedintele rus si premierul malaezian cer o ANCHETA OBIECTIVA

AVION DOBORAT UCRAINA: Presedintele rus VLADIMIR PUTIN a discutat vineri la telefon cu premierul malaezian Najib Razak, prilej cu care cei doi lideri au subliniat nevoia unei anchete obiective in cazul prabusirii avionului companiei Malaysia Airlines si au afirmat ca o incetare a operatiunilor militare in estul Ucrainei ar ajuta la indeplinirea acestui obiectiv, a anuntat Kremlinul, potrivit unui comunicat, relateaza Agerpres, care citeaza Reuters.

AVION DOBORAT UCRAINA: Presedintele VLADIMIR PUTIN i-a transmis premierului malaezian Najib Razak condoleante pentru victimele tragediei aviatice ce s-a soldat cu moartea a 298 de persoane. “Ambele parti au subliniat importanta unei investigatii internationale obiective privind cauza tragediei. O incetare imediata a operatiunilor militare in sud-estul Ucrainei ar ajuta la indeplinirea acestui obiectiv”, se arata in declaratie.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN cere de la manastire INCETAREA OSTILITATILOR in Ucraina si NEGOCIERI directe intre partile implicate

AVION DOBORAT UCRAINA: Avionul Boeing-777, care zbura pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, s-a prabusit joi, in jurul orei locale 16:30, in apropiere de localitatea ucraineana Grabovo, situata la circa 50 de kilometri de orasul Donetk. Toate cele 298 de persoane aflate la bord si-au pierdut viata.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: BARACK OBAMA: Cei vinovati vor fi trasi la raspundere

Sursa foto: qmagazine.ro