AVION DOBORAT UCRAINA: Razboiul dintre SUA si Rusia a ajuns pe WIKIPEDIA

Conflictul dintre Rusia si Ucraina a ajuns pe WIKIPEDIA. Un robot al Twitter care monitorizeaza modificarile aduse unor pagini a descoperit ca rusii incercau sa faca schimbari la cea privitoare la accidentul de joi.

Mai exact, robotul a descoperit ca de pe adresele de IP ale All-Russia State Television and Radio Broadcasting Company (VGTRK), o companie de stat rusa care opereaza mai multe televiziuni si canale radio, au fost modificate date pe pagina de WIKIPEDIA dedicata zborului MH17, arata The Telegraph, potrivit Ziare.com. 

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: ECHIPE DE INTERVENTIE AU INCEPUT RECUPERAREA CADAVRELOR

Textul initial se referea la faptul ca avionul a fost doborat de “teroristii din autoproclamata Republica Populara a Donetskului cu rachete de tip Buk pe care le-au primit de la Federatia Rusa”.

Apoi, acesta a fost modificata in “Avionul (cu zborul MH17) a fost doborat de soldatii din Ucraina”.

Potrivit sursei citate, toate modificarile facute pe WIKIPEDIA sunt retinute, alaturi de numele de utilizator si de adresa de IP a celui care le realizeaza.

Avionul cu zborul MH17 s-a prabusit, joi, in Ucraina la granita cu Rusia. In urma incidentului, 298 de persoane au murit. 

AVION DOBORAT UCRAINA: RUSIA ACUZA KIEVUL CA ARE SISTEME DE RACHETA BUK IN DONETK

Sursa foto: realitatea.net