AVION DOBORAT UCRAINA. RUSIA refuza sa preia cutiile negre, FBI vrea sa se implice in ancheta

AVION DOBORAT UCRAINA. RUSIA nu intentioneaza sa preia CUTIILE NEGRE ale avionului Malaysia Airlines PRABUSIT joi in regiunea Donetk, din estul UCRAINEI, a declarat vineri ministrul rus de Externe, SERGHEI LAVROV.

AVION DOBORAT UCRAINA. Declaratia lui LAVROV intervine ca raspuns la afirmatiile Ministerului de Externe de la Kiev, potrivit caruia CUTIILE NEGRE ale avionului Malaysia Airlines PRABUSIT in estul Ucrainei cu 298 de persoane la bord ar trebui sa ramana pe teritoriul Ucrainei. Eventuala transportare a CUTIILOR NEGRE in afara tarii este ilegala, adauga diplomatia ucraineana, citat de Russia Today, in pagina electronica. Cele doua cutii negre ale avionului au fost recuperate vineri de salvatori de la locul tragediei.

AVION DOBORAT UCRAINA. Pe de alta parte, experti din cadrul Biroului Federal de Investigatii (FBI) si Agentiei Federale pentru Securitatea Transporturilor (NTSB) ar putea participa “cu un rol consultativ” la ancheta privind PRABUSIREA avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei, a declarat un oficial american.

CITESTE SI: AVION DOBORAT UCRAINA. Cine sunt VICTIMELE tragediei aviatice: Un senator, familii intregi si patroni 

AVION DOBORAT UCRAINA. Anchetatorii vor fi nevoiti sa infrunte ostilitatea regionala pentru a avea acces la EPAVA AVIONULUI Malaysia Airlines, in eforturile de a gasi raspunsurile privind cauzele PRABUSIRII AERONAVEI, care s-a soldat cu 298 de morti, relateaza ABC News online.

AVION DOBORAT UCRAINA. Separatistii prorusi, care controleaza zona din estul Ucrainei unde s-a PRABUSIT AVIONUL, au acceptat sa le asigure anchetatorilor accesul in siguranta la locul tragediei, pentru recuperarea cadavrelor si analizarea problemelor, a anuntat Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE).

AVION DOBORAT UCRAINA. Deocamdata, nu se stie cand vor incepe expertii sa analizeze epava avionului, care s-a PRABUSIT joi in estul Ucrainei, in apropierea granitei cu Rusia. Oficialii din Malaysia au solicitat o ancheta internationala independenta privind catastrofa din Ucraina, in timp ce Rusia a anuntat ca sustine o ancheta obiectiva si independenta.

CITESTE SI: AVION DOBORAT UCRAINA. Serviciile de informatii ale SUA au dezvaluit ca SEPARATISTII au tras in avion 

AVION DOBORAT UCRAINA. Un avion de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines care asigura o legatura intre Amsterdam si Kuala Lumpur, la bordul caruia se aflau 283 de pasageri si 15 membri ai echipajului, s-a prabusit joi la Snejnoie, in regiunea Donetk, scena unor lupte intense intre trupe guvernamentale ucrainene si separatisti prorusi. Toate persoanele care se aflau la bord au murit.

AVION DOBORAT UCRAINA. Cetateni din cel putin noua tari, intre care Australia, Belgia, Canada, Germania, Malaysia, dar si unul cu dubla cetatenie – inclusiv ROMANA.

 Sursa foto: rossia today