AVION DOBORAT UCRAINA. Serviciul Aviatic din tara vecina a impus o zona de INTERDICTIE AERIANA

AVION DOBORAT UCRAINA. Serviciul Aviatic de Stat din Ucraina a impus o zona de INTERDICTIE AERIANA deasupra regiunilor Donetk, Luhansk si, partial, Harkiv, in urma PRABUSIRII AERONAVEI malaysiene in estul tarii.

AVION DOBORAT UCRAINA. Ministerul ucrainean pentru Infrastructura a anuntat ca Guvernul a infiintat o comisie ad-hoc pentru a investiga prabusirea avionului, relateaza Interfax Ucraina, in pagina electronica.

AVION DOBORAT UCRAINA. Organizatiile pentru siguranta navigatiei aeriene s-au declarat dispuse sa asiste la ancheta in vederea descoperirii cauzelor prabusirii. Reprezentanti ai autoritatilor aviatice din tarile ai caror cetateni se aflau la bordul aeronavei prabusite vor fi invitati sa participe la ancheta.

CITESTE SI: AVION CAZUT UCRAINA: MAE anunta ca unul dintre pasageri avea si cetatenie ROMANA 

AVION DOBORAT UCRAINA. Un avion de linie malaysian, care decolase din Amsterdam si se indrepta spre Kuala Lumpur, s-a prabusit joi in estul Ucrainei, intr-o zona controlata de separatistii prorusi, provocând moartea a aproape 300 de persoane.

AVION DOBORAT UCRAINA. Potrivit ultimei numaratori furnizate de catre compania Malaysia Airlines vineri dimineata, la bordul avionului se aflau 154 de olandezi, 43 de malaysieni (inclusiv cei 14 membri ai echipajului), 27 de australieni, 12 indonezieni, noua britanici, patru germani, cinci belgieni, trei filipinezi si un canadian. Printre acestia se regaseste si un cetatean care avea dubla cetatenie inclusiv ROMANA.

CITESTE SI: RASTURNARE DE SITUATIE in cazul AVIONULUI PRABUSIT! Anuntul SOC despre tragedia de pe teritoriul Ucrainei!

AVION DOBORAT UCRAINA. Experti ai serviciilor americane de informatii apreciaza ca avionul Boeing 777 a fost doborât de o racheta sol-aer, insa originea acesteia ramane pentru moment incerta.

AVION DOBORAT UCRAINA. Autoritatile de la Kiev si rebelii s-au acuzat reciproc imediat ca ar fi la originea unui tir de racheta, care ar fi cauzat catastrofa, insa nici un element material nu a permis stabilirea clara a responsabilitatii.

Sursa foto: realitatea.net