AVION DOBORAT UCRAINA: TRAIAN BASESCU afirma ca uciderea a 298 de nevinovati intr-un ACT TERORIST nu trebuie sa treaca fara CONSECINTE

AVION DOBORAT UCRAINA: Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat, sambata, referindu-se la catastrofa aviatica din Ucraina, ca uciderea a 298 de nevinovati intr-un ACT TERORIST nu trebuie sa treaca fara CONSECINTE, el precizand ca va face declaratii detaliate pe acest subiect de la Palatul Cotroceni.

AVION DOBORAT UCRAINA: ”Accidentul nu poate fi lasat fara o ancheta internationala si ceea ce s-a întâmplat, 298 de nevinovati ucisi într-un act terorist, nu trebuie sa treaca fara consecinte”, a spus seful statului.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Kievul a ajuns la un ACORD cu separatistii pentru o “ZONA DE SECURITATE” la locul prabusirii aeronavei

AVION DOBORAT UCRAINA: El a precizat ca asupra acestui lucru se va pronunta ”cu multa claritate de la Cotroceni”.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Malaysia Airlines a facut publice NOI DATE referitoare la lista de pasageri

AVION DOBORAT UCRAINA: ”Am de nuantat unele pozitii si o voi face din pozitia oficiala, de presedinte, la Cotroceni. (…) Trebuie pus si degetul pe rana si o voi face de la Cotroceni”, a mai afirmat Traian Basescu, adaugând ca vrea sa îsi termine propria analiza pe acest subiect.