AVION DOBORAT UCRAINA: VLADIMIR PUTIN ar putea fi dat in JUDECATA pentru tragedia aviatica

Un proces colectiv urmeaza sa fie intentat impotriva presedintelui rus VLADIMIR PUTIN cu ajutorul unor avocati britanici.

Procesul colectiv care urmeaza sa fie intentat l-ar putea costa pe VLADIMIR PUTIN zeci de milioane de dolari, scrie romaniatv.net, care citeaza “The Sunday Telegraph”. Acesta ar urma sa se judece in Statele Unite, iar rudele pasagerilor vor fi reprezentate de avocatii unei firme din Londra.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Casa Alba: Vladimir Putin, “vinovat” de prabusirea zborului MH17

Ultimul avion cu ramasitele pamantesti ale pasagerilor ucisi a plecat Sambata dupa-amiaza din orasul ucrainean Harkov, cu destinatia Olanda. In total, 227 de cadavre au fost predate autoritatilor olandeze, insa premierul australian sustine ca zeci de cadavre sunt inca pe camp, in plin soare.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Ultima aeronava cu RAMASITE ale VICTIMELOR catastrofei aviatice a plecat spre Olanda

Intre timp, rudele celor 298 de oameni aflati la bord isi plang mortii. Acesti oameni si-au pierdut fiica in tragedia aviatica, insa refuza sa creada acest lucru si spun ca fetita lor ar putea fi inca in viata. Asta, pentru ca telefonul ei mobil continua sa sune. Intre timp, apar noi imagini scandaloase cu ucraineni care au jefuit mortii. O femeie s-a laudat pe retele de socializare cu un rimel pe care l-a luat de la o victima.