AVION DOBORAT UCRAINA. Zeci de cadavre inghesuite in VAGOANE FRIGORIFICE. Cutiile negre, la DONETK

AVION DOBORAT UCRAINA. INSURGENTII PRORUSI din UCRAINA au anuntat pe o retea de socializare ca au dus la Donetk CUTIILE NEGRE ale avionului malaezian.

AVION DOBORAT UCRAINA. In acest timp, 169 de CADAVRE ale victimelor tragediei aviatice din Ucraina au fost urcate in mai multe VAGOANE FRIGORIFICE, la 15 kilometri distanta de locul catastrofei, au anuntat observatorii OSCE.

AVION DOBORAT UCRAINA. De asemenea, rebelii au recunoscut ca au mutat o parte din cadavre in vagoanele frigorifice, din considerente umanitare.

CITESTE SI: AVION DOBORAT UCRAINA. MOSCOVA a furnizat sisteme de rachete sofisticate rebelilor prorusi 

AVION DOBORAT UCRAINA. Pe de alta parte, conform Associated Press care citeaza un oficial ucrainean, rebelii ar fi ridicat mai multe cadavre si le-ar fi dus intr-un loc necunoscut. Ipoteza pare plauzibila pentru ca postul CNN, care citeaza oficiali ai Serviciilor pentru Situatii de Urgenta, spune ca echipele de interventie au descoperit la fata locului 196 de trupuri, care in prezent sunt de negasit.

CITESTE SI: AVION DOBORAT UCRAINA: SUA, Olanda, Australia si Germania cer Rusiei sa FACILITEZE ACCESUL la locul prabusirii aeronavei 

AVION DOBORAT UCRAINA. Avertismente dure vin de la cancelariile occidentale la adresa presedintelui rus, VLADIMIR PUTIN. Statele Unite, Olanda, Australia, Germania si Marea Britanie indeamna Moscova sa faciliteze accesul la locul PRABUSIRII AVIONULUI, considerand inadmisibila situatia actuala. DAVID CAMERON, premierul britanic, l-a somat chiar pe VLADIMIR PUTIN sa asigure accesul la locul dezastrului.

Sursa foto: captura video