AVION EGYPTAIR PRABUSIT: Au fost DESCOPERITE primele CADAVRE si BAGAJE

La scurt timp dupa ce armata egipteana a anuntat ca a gasit ramasite ale AVIONULUI EGYPTAIR, PRABUSIT in noaptea de miercuri spre joi in Marea Mediterana, noi informatii cruciale au venit de la ministrul grec al Apararii, care a spus ca s-au descoperit inclusiv cateva cadavre.

Ministrul elen al Apararii a informat ca s-au gasit trupuri neinsufletite, bucati din avion si bagaje, in mare, la aproximativ opt kilometri de locul in dreptul caruia AVIONUL EGYPTAIR a disparut de pe radare. Anterior, presedintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi spusese ca nu exista supravietuitori in urma PRABUSIRII AVIONULUI EGYPTAIR si a transmis condoleante familiilor celor 66 de victime, dintre care 56 de pasageri si zece membri ai echipajului, inclusiv trei ofiteri de securitate.

CITESTE SI: AVION EGYPTAIR DISPARUT: AERONAVA AIRBUS 320 DE PE RUTA PARIS – CAIRO S-A PRABUSIT! EPAVA A FOST GASITA! UPDATE

“Presedintia, cu cea mai mare tristete si regret, se gandeste la victimele ZBORULUI EGYPTAIR, care au murit dupa ce avionul s-a prabusit in Mediterana, in timp ce se intorcea de la Paris la Cairo”, a declarat al-Sisi intr-un comunicat al Presedintiei de la Cairo. Armata egipteana a anuntat, vineri dimineata, ca a gasit ramasite ale AVIONULUI EGYPTAIR, PRABUSIT in noaptea de miercuri spre joi in Marea Mediterana, dupa ce a disparut in mod misterios de pe radare.

Purtatorul de cuvant al armatei egiptene, Mohammad Samir, a anuntat ca bucati din avion au fost gasite la 290 de kilometri nord de Alexandria, in apele Mediteranei, scrie CNN. Militarii egipteni, care participa la amplele operatiuni de cautare a epavei, au precizat ca, pe langa bucati din avion, au fost descoperite si bagaje ale pasagerilor.

Autoritatile de la Cairo anuntasera si joi ca ar fi gasit ramasite ale avionului, insa ulterior s-a dovedit ca fragmentele gasite atunci nu proveneau de la AERONAVA EGYPTAIR.

Sursa foto: BBC