AVION MALAYSIA AIRLINES, aterizare de URGENTA la KUALA LUMPUR

Un AVION apartinand companiei aeriene MALAYSIA AIRLINES a efectuat luni o ATERIZARE de URGENTA pe aeroportul de la KUALA LUMPUR, din cauza unei probleme tehnice, a anuntat compania, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Zborul MH192, care tocmai decolase de la KUALA LUMPUR si urma sa efectueze o cursa la Bangalore (India), cu 166 de persoane la bord, a fost nevoit sa se intoarca din drum, din cauza unei probleme la TRENUL de ATERIZARE, a precizat compania.

“TRENUL de ATERIZARE drept al AVIONULUI a functionat in mod defectuos in momentul decolarii, iar avionul a fost nevoit sa se intoarca la Kuala Lumpur”, a precizat MALAYSIA AIRLINES.

Citeste si: Misterul zborului 370! Discovery Channel investigheaza disparitia aeronavei Malaysia Airlines

ATERIZAREA de URGENTA de pe aeroportul din KUALA LUMPUR s-a desfasurat fara dificultate. “Debarcarea celor 159 de pasageri si celor sapte membri ai echipajului este in curs”, anunta compania.

Inainte de sosirea AVIONULUI, ministrul malaysian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein, a anuntat intr-un mesaj postat pe contul sau de Twitter ca, aparent, unul dintre pneurile trenului de aterizare a explodat la decolarea avionului.

Citeste si: Un AVION s-a PRABUSIT in MEXIC: Toti PASAGERII aflati la bordul aeronavei au MURIT 

“Au aterizat in securitate”, a afirmat Hishammuddin intr-un mesaj postat ulterior pe Twitter.

MALAYSIA AIRLINES se confrunta de la 8 martie cu DISPARITIA MISTERIOASA de pe ecranele radarelor a zborului MH370 catre Beijing, care, dintr-un motiv necunoscut, si-a schimbat ruta si s-a PRABUSIT in Oceanul Indian cu 239 de persoane la bord.

Sursa foto: jurnalul.ro