AVION MALAYSIA AIRLINES implicat intr-un nou incident

Un avion Malaysia Airlines care efectua o cursa Kuala Lumpur-Seul a fost nevoit sa aterizeze, luni dimineata, pe aeroportul din Hong Kong din cauza unor probleme electrice, a anuntat compania, in contextul in care un Boeing al acesteia cu 239 de persoane la bord este dat disparut, relateaza AFP.

Zborul MH066 “a fost deviat catre Hong Kong din cauza unei pene la un generator care furniza electricitate” avionului de tip Airbus A330-300, a anuntat Malaysia Airlines intr-un comunicat. “Electricitate a fost furnizata in continuare de catre o unitate auxiliara”, a adaugat grupul aerian, fara sa ofere detalii despre pana.

Citeste si: AVION DISPARUT: O aeronava chineza a reperat “obiecte suspecte” in zona principala de cautare

Avionul a aterizat la Hong Kong “fara probleme”, iar cei 271 de pasageri au fost transferati la bordul altor avioane, a adaugat acesta. Aeroportul de la Hong Kong a anuntat ca avionul a aterizat la ora locala 3.00 (duminica, 21.00, ora Romaniei).

Malaysia Airlines se afla in atentia tuturor dupa ce un avion de-al sau, de tip Boeing 777, care efectua o legatura intre Kuala Lumpur si Beijing, s-a “evaporat” la 8 martie.

Sursa foto: jurnalul.ro