AVION PRABUSIT FRANTA: Andreas Lubitz informase LUFTHANSA in 2009 ca avea “depresie severa”

AVION PRABUSIT FRANTA. Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul companiei Germanwings informase Lufthansa din anul 2009 ca avea “depresie severa”, anunta compania, potrivit Die Welt.

AVION PRABUSIT FRANTA. “Andreas Lubitz a informat scoala de piloti a companiei Lufthansa in 2009 ca a avusese un episod de depresie severa“, precizeaza comunicatul.

CITESTE SI: AVION PRABUSIT FRANTA: COPILOTUL a fost TRATAT pentru TENDINTE SUICIDARE  

AVION PRABUSIT FRANTA. Compania Lufthansa a pus la dispozitia procurorilor germani conversatiile pe email avute cu Andreas Lubitz.

AVION PRABUSIT FRANTA. Copilotul avionului Germanwings era sub tratament psihiatric si neurologic, avand “tendinte sinucigase” si depresie – simptome ale unei “boli psihosomatice”, au dezvaluit procurorii germani, potrivit NBC News.

CITESTE SI: AVION PRABUSIT FRANTA: ULTIMELE DISCUTII dintre pilotii avionului Germanwings

AVION PRABUSIT FRANTA. Procurorii francezi suspecteaza ca Andreas Lubitz, copilotul avionului, a prabusit intentionat aeronava, el profitand de iesirea pentru scurt timp a capitanului din carlinga pentru a inclina aeronava pe o traiectorie de prabusire. Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, avand la bord 144 de pasageri si sase membri ai echipajului, s-a prabusit pe 24 martie intr-o zona muntoasa din sud-estul Frantei. Nu au existat supravietuitori.