AVION PRABUSIT FRANTA: Cele 150 de VICTIME ale catastrofei aviatice au fost IDENTIFICATE

Cele 150 de VICTIME ale catastrofei avionului A320 al companiei Germanwings, prabusit la 24 martie in Alpii francezi, au fost IDENTIFICATE, pentru fiecare fiind semnat un permis de inhumare, a anuntat marti procurorul sef din Marsilia, potrivit Agerpres, care citeaza AFP.

Comisia de IDENTIFICARE a VICTIMELOR accidentului, intrunita la 15 mai la Marsilia, “a permis validarea identificarii celor 150 de victime”, se afirma in comunicatul procurorului Brice Robin. “Cele 150 de certificate de deces au putut astfel sa fie semnate, ca si cele 150 de permise de inhumare”, adauga oficialul francez.

Citeste si: AVION PRABUSIT FRANTA: INDICII TULBURATOARE de pe Ipad-ul lui ANDREAS LUBITZ

Acesta a remis actele de deces catre reprezentantii companiei Lufthansa, astfel incat trupurile VICTIMELOR sa poata fi repatriate si predate familiilor.

Acesta este finalul unei munci indelungate de IDENTIFICARE a VICTIMELOR, care a cuprins izolarea a 150 de profiluri ADN distincte, comparate apoi cu ADN-urile ante mortem ale VICTIMELOR, furnizate de apropiatii acestora.

Citeste si: AVION PRABUSIT FRANTA: Medicii de la LUFTHANSA i-au RECOMANDAT lui LUBITZ consiliere PSIHOLOGICA

Potrivit anchetei, catastrofa a fost provocata de copilotul ANDREAS LUBITZ, care a prabusit in mod voluntar avionul A320 al companiei Germanwings (filiala low-cost a Lufthansa), ce opera cursa Barcelona — Dusseldorf.

Sursa foto: click.ro