AVION PRABUSIT FRANTA: SLUJBA NATIONALA de DOLIU la Catedrala din KOLN in aprilie

AVION PRABUSIT FRANTA. O slujba nationala de doliu, dedicata memoriei celor 150 de victime ale PRABUSIRII AVIONULUI Airbus A320 al companiei Germanwings, este prevazuta sa aiba loc la 17 aprilie, la CATEDRALA din KOLN (vestul Germaniei), au anuntat sambata surse oficiale germane, informeaza AFP.

AVION PRABUSIT FRANTA. Cancelarul federal Angela Merkel, precum si presedintele Germaniei, Joachim Gauck, vor participa la aceasta slujba, a declarat pentru AFP o purtatoare de cuvant a landului Renania de Nord-Westfalia. AVION PRABUSIT FRANTA. “Familiile si prietenii victimelor” sunt invitati, la fel ca reprezentanti ai altor tari afectate de catastrofa, a adaugat aceasta, subliniind ca “este tot atat de important ca populatia sa poata lua parte la ceremonie”. 

CITESTE SI: AVION PRABUSIT FRANTA: GERMANWINGS a stabilit cuantumul DESPAGUBIRILOR pentru rudele victimelor 

AVION PRABUSIT FRANTA. AVIONUL Airbus A320 al companiei GERMANWINGS, ce efectua o cursa pe ruta Barcelona-Dusseldorf, s-a PRABUSIT marti in Alpii francezi, intr-o catastrofa in care au murit toti cei 150 de oameni aflati la bord, printre care si copilotul ANDREAS LUBITZ. 

AVION PRABUSIT FRANTA. Potrivit primelor elemente ale anchetei, acesta din urma, suferind de probleme de sanatate de ordin psihic, ar fi provocat in mod deliberat catastrofa. 

CITESTE SI: AVION PRABUSIT FRANTA: Marturia SOCANTA a fostei iubite a copilotului SINUCIGAS 

Sursa foto: turistik.de