Avion prabusit la Targu Mures, accidentul aviatic nu s-a soldat cu victime

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, marti dimineata, pe o strada din orasul Targu-Mures. Este vorba despre un aparat de zbor ultrausor care efectua un zbor de agrement. In avion se afla doar pilotul, care a reusit sa iasa singur din cabina, transmit surse Mondo News.

UPDATE: Este vorba despre un avion privat de mici dimensiuni de tip Cessna a iesit de pe pista, marti dimineata, a lovit un pom si apoi a luat foc. Se investigheaza cauzele care au dus la producerea acestui accident, in acest moment sunt doua ipoteze: defectiune tehnica sau eroare de pilotaj. Pilotul are 56 de ani este din Oradea, iar avionul mergea la revizie. Accidentul s-a produs pe aerodromul din Targu Mures.

Avionul s-a prabusit pe strada Libertatii din Targu-Mures, in apropiere de aerodromul din oras. Aparatul de zbor a luat foc la impactul cu solul, dar pilotul, singura persoana care se afla in avion, a reusit sa iasa pe propriile picioare din epava aparatului de zbor.

Pilotul se afla in stare stabila, insa a fost preluat de un echipaj SMURD pentru ingrijiri medicale. Autoritatile locale au demarat o ancheta insa, deocamdata, nu se cunosc cauzele producerii acestui accident aviatic.

Sursa foto: adevarul.ro