AVION PRABUSIT UCRAINA. MIRCEA DUSA a declarat ca nu se impune STAREA de ALERTA in armata romana

AVION PRABUSIT UCRAINA. Ministrul Apararii, MIRCEA DUSA a declarat, vineri, ca se fereste sa faca afirmatii privind CATASTROFA AVIATICA din UCRAINA, pana cand o COMISIE de EXPERTIZA echidistanta va stabili cauzele acestui ACCIDENTsi a precizat ca nu se impune o stare de alerta in armata si nici convocarea CSAT.

AVION PRABUSIT UCRAINA.”Atat timp cat lucrurile sunt incerte, cred ca trebuie cel putin eu sa fiu mai ponderat. Sigur ca este un eveniment deosebit, de condamnat, faptul ca si-au pierdut viata 250 de oameni, dar pana o ancheta tehnica, care are si girul echidistantei, va stabili ce s-a intamplat cu acel avion, eu, ca ministru al Apararii, nu as face comentarii”, a spus ministrul Apararii, MIRCEA DUSA.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: Sunt CONSTERNAT de TRAGICUL EVENIMENT din UCRAINA

AVION PRABUSIT UCRAINA. Intrebat daca se impune o stare de alerta sau o sedinta a CSAT, MIRCEA DUSA a spus ca este vorba despre un zbor civil. ”Aveti dumneavoastra informatii ca a fost DOBORAT? Ma feresc sa fac asemenea afirmatii pana cand o COMISIE de EXPERTIZA echidistanta va stabili cauzele CATASTROFEI AVIATICE”, a tinut sa precizeze DUSA, adaugand ca nu se impune nici convocarea CSAT.

AVION PRABUSIT UCRAINA.”E un zbor civil. Din cate stiu, ieri, din informatiile date de presa, au fost doborate si doua avioane militare. Asta nu inseamna ca pentru un asemenea lucru este necesara o sedinta CSAT. A fost un zbor civil, sigur ca este un eveniment deosebit si numai o minte bolnava poate sa lanseze o racheta catre un avion. Dar nu avem certitudinea”, a afirmat ministrul Apararii.

CITESTE SI: AVION PRABUSIT UCRAINA: INTERCEPTARILE in care rebelii prorusi discuta despre DOBORAREA avionului. VIDEO 

AVION PRABUSIT UCRAINA. PRABUSIREA AVIONULUI MALAEZIAN care efectua zborul MH17 cu 298 de persoane la bord intr-o zona devastata de RAZBOIUL CIVIL din UCRAINA provoca vineri consternarea comunitatii internationale, Washingtonul indemnand la o ancheta “fara obstacole”, experti americani avansand ipotea unui tir de racheta, relateaza AFP.

Sursa foto: adevarul.ro