AVION PRABUSIT UCRAINA: OLANDA trimite 40 de jandarmi NEINARMATI la locul TRAGEDIEI

AVION DOBORAT UCRAINA. Olanda va trimite 40 de jandarmi neinarmati la locul prabusirii zborului MH17 al companiei Malaysia Airlines in Ucraina, pentru “stabilizarea zonei”, a anuntat joi premierul MARK RUTTE (foto), citat de AFP, transmite Mediafax.

AVION DOBORAT UCRAINA. “Guvernul examineaza mai multe optiuni pentru a ajuta la crearea unui mediu mai stabil in scopul repatrierii cadavrelor victimelor care mai sunt la fata locului”, a declarat el, subliniind ca 23 de anchetatori olandezi urmeaza sa se deplaseze la fata locului, sustinuti de 40 de membri ai jandarmeriei “neinarmati”. 

CITESTE SI: TRAGEDIE UCRAINA: Mai multe CORPURI NEINSUFLETITE, descoperite la locul prabusirii aeronavei 

La o zi dupa aducerea a 40 de cadavre in Olanda, joi au fost repatriate alte 74 de corpuri neinsufletite in doua avioane din Ucraina. 

AVION DOBORAT UCRAINA. “Examinam posibilitatile de stabilizare a zonei, nu este sigur ca acest lucru va functiona, sunt necesare acorduri international, un mandat legal si examinam toate acestea”, a adaugat el. 

CITESTE SI: AVION DOBORAT UCRAINA: Australia trimite politisti la locul prabusirii 

AVION DOBORAT UCRAINA. Potrivit presei olandeze, Olanda, Australia si Ucraina lucreaza la o rezolutie care sa fie depusa la ONU in vederea autorizarii unei prezente armate pentru protejarea anchetatorilor si garantarea integritatii locului tragediei.

Sursa foto: bbc.co.uk