AVION PRABUSIT UCRAINA: Tatal unei victime din OLANDA a DECEDAT cu “INIMA ZDROBITA”

Catastrofa MH17 a facut o victima in plus, un olandez in varsta de 93 de ani murind de “durerea de nedescris” pe care i-a provocat-o pierderea unicei sale fiice, a ginerelui si celor doi nepoti, a anuntat familia.

Hendrik Palm a murit din cauza “durerii de nedescris pe care i-a provocat-o pierdera fiicei sale Erla, a ginerelui sau Rob si a nepotilor Merel si Mark”, se arata intr-un ferpar publicat in ziarul local “De Stentor”.

Potrivit publicatiei, Hendrik Palm, un locuitor din Roden (nord), a decedat marti, la cinci zile de la prabusirea Boeingului 777 al companiei Malaysia Airlines cu 298 de persoane, dintre care 193 erau cetateni olandezi. O zi de doliu national a fost respectata miercuri in Olanda.

CITESTE SI: TRAGEDIE UCRAINA: O prima victima a catastrofei aviatice, IDENTIFICATA in Olanda 

In ferpar li se aduce un omagiu celor patru membri ai familiei, care se afla la bordul avionului doborat intr-o zona din estul Ucrainei aflata sub controlul separatistilor prorusi, acuzati de doborarea avionului. Presa olandeza a scris ca familia, care locuia tot la Roden, mergea in vacanta in Malaysia. Merel, nepotul lui Hendrik Palm, avea 17 ani, iar fratele acestuia, Mark, avea 12 ani.

Contactat de catre postul regional RTV Drenthe, un var al Erlei a spus ca aceasta era cea care il ingrijea pe tatal ei, vaduv si infirm. Numeroase mesaje de condoleante au fost postate pe Internet. “Draga Palm, imi pare rau ca ai murit cu inima zdrobita si sper ca esti impreuna cu fiica ta”, scrie “o mama”.

CITESTE SI: AVION DOBORAT UCRAINA: Ultima aeronava cu RAMASITE ale VICTIMELOR catastrofei aviatice a plecat spre Olanda 

Numeroase cadavre au fost aduse in Olanda pentru a fi identificate, dar altele se afla in continuare la locul catastrofei, unde activitatea anchetatorilor este incetinita de confruntari armate intre loialisti si separatisti prorusi, care se intensifica.

Sursa foto: adevarul.ro