Un avion Virgin Australia a fost deturnat si a aterizat fortat in Bali. UPDATE

Un avion de tip Boeing 737-8EF provenind de la Brisbane, apartinand companiei Virgin Australia, a fost deturnat, vineri, relateaza presa internationala, care precizeaza ca aeronava a aterizat pe Insula Bali.

Din putinele informatii disponibile, este vorba de un avion de pasageri apartinand liniilor aeriene Virgin Australia. Fortele de ordine se afla deja la locul unde a aterizat avionul. Nu se stie cate persoane erau la bord si nici de unde venea avionul.

Afla aici ultimele detalii despre cautarile AVIONULUI DISPARUT

UPDATE ora 11.00: Avionul venea din Australia si a fost deturnat de catre pirati ai aerului. Aeronava a aterizat vineri pe Aeroportul Denpasar, la Bali, a anuntat armata indoneziana, citata de AFP.

“Am primit informatii potrivit carora un (avion de tip) Boeing 737-800 provenind de la Brisbane (Australia) si care venea la Bali a fost deturnat”, a declarat Hadi Tjahjanto, un purtator de cuvant al fortelor aeriene, pentru postul de televiziune MetroTV.

UPDATE ora 11.30: Avionul deturnat a plecat din Brisbane, Australia, si se indrepta spre insula indoneziana de vacanta Bali. Zborul VA41 era efectuat cu un aparat Boeing 737-8EF capabil să transporte 150 de pasageri, potrivit Reuters.

Din primele informatii, se pare ca un pasager beat a incercat să intre in cabina de pilotaj, fiind ulterior arestat. Toate aeronavele care mergeau spre Bali au fost redirectionate.

Potrivit abc.net.au, Virgin a confirmat ca a fost vorba un pasager beat care a incercat sa intre in cabina de pilotaj. Avionul se afla in acest moment pe pista aeroportului Denpasar. Pasagerul este interogat la aceasta ora.