AVIONUL DISPARUT: Detalii SOCANTE scoase la iveala de primul RAPORT OFICIAL

Controlorii de trafic si-au dat seama abia dupa 17 minute ca AVIONUL MH370 al companiei MALAYSIA AIRLINES, prabusit in Oceanul Indian in martie, a disparut de pe radar. Informatia apare intr-un raport preliminar publicat, joi, de guvernul din Malaezia, arata AP.

Potrivit documentului, OPERATIUNILE DE SALVARE au inceput abia la patru ore de la discoperirea DISPARITIEI, adica dupa ce incercarile de localizare a avionului au esuat, scrie ziare.com.

Citeste si: AVIONUL DISPARUT: FRAGMENTE CE AR PUTEA APARTINE AVIONULUI BOEING 777, GASITE IN GOLFUL BENGAL

In raport mai scrie ca, la un moment dat, MH370 ar fi intrat in spatiul aerian din Cambodgia, insa autoritatile de aici au spus ca nu au intrat in contact cu acest ZBOR.

Compania MALAYSIA AIRLINES a transmis, joi, rudelor victimelor sa se mute din centrele pe care le-a pus la dispozitie imediat dupa nefericitul ACCIDENT. Potrivit sursei citate, reprezentantii companiei au anuntat ca pe 7 mai vor inchide aceste centre de asistenta, spunandu-le rudelor sa astepte acasa vesti din partea lor.

Citeste si: AVIONUL DISPARUT: POZITIA AUSTRALIEI PRIVIND POSIBILE FRAGMENTE ALE ZBORULUI MH370 IN GOLFUL BENGAL

AVIONUL companiei MALAYSIA AIRLINES a decolat din Kuala Lumpur avand 239 de persoane la bord si se indrepta catre Beijing. Pe 8 martie, la 40 de minute dupa decolare, acesta a disparut de pe radarele civile din Malaezia. 

Sursa foto: realitatea.net