AVIONUL DISPARUT, dezvaluirile de ULTIMA ORA. Anuntul a fost facut ACUM!

Noi informatii apar in cazul AVIONULUI BOEING 777 apartinand Malaysia Airlines si disparut fara urma pe data de 8 martie cu 239 de persoane la bord. Anchetatorii sustin ca, “foarte probabil”, AERONAVA era pe pilot automat atunci cand s-a prabusit in Oceanul Indian, la terminarea carburantului.

“Putem spune, cred, ca este foarte probabil ca AVIONUL era pe pilot automat. Altfel nu ar fi trasat traiectoria foarte regulata care a fost identificata cu ajutorul datelor prin satelit”, a declarat, joi, vicepremierul australian Warren Truss, a carui tara coordoneaza cautarile in Oceanul Indian.

Citeste si: CAND NIMENI NU SE MAI ASTEPTA, MISTERUL AVIONULUI DISPARUT A FOST DEZLEGAT

ZBORUL MH370, care asigura legatura intre Kuala Lumpur si Beijing, cu 239 de persoane la bord, si-a schimbat brusc traseul la o ora dupa decolare. AVIONUL a intrerupt, de asemenea, comunicarea cu turnul de control si a disparut fara urma. Semnalele sonore il localizeaza la sud de Oceanul Indian, unde s-ar fi scufundat, ramanand fara combustibil.

Citeste si: AVIONUL DISPARUT: NOI DETALII IN CAZUL ZBORULUI MH370

Dupa trei luni de la disparitie, niciun fragment al AVIONULUI nu a fost gasit, in pofida unei operatiuni vaste de cautare navala si aeriana, desfasurata in largul coastelor estice ale Australiei. Zona de impact a aparatului a fost definita gratie satelitilor care au inregistrat ultimele miscari ale AVIONULUI, precum si depistarii ultrasunetelor provenite probabil de la cutiile negre inainte de descarcarea bateriilor.

Sursa foto: mile2herald.wordpress.com