AVIONUL DISPARUT: Noi detalii in cazul zborului MH370

Cautarile AVIONULUI BOEING 777 al Malaysia Airlines, dat disparut la 8 martie, se vor indrepta intr-o zona situata mai la sud de Oceanul Indian, in urma unor noi analize ale datelor inregistrate prin satelit in legatura cu traseul aeronavei, au anuntat vineri autoritatile locale.

La reluarea operatiunilor submarine de cautare, prevazute pentru august, anchetatorii vor verifica o zona situata la 1.800 de kilometri de Perth, oras situat pe coasta vestica a Australiei.

Citeste si: AVION DISPARUT: RECOMPENSA URIASA PENTRU CEI CARE DETIN INFORMATII

Biroul australian pentru securitatea transporturilor nu a precizat noua zona vizata, afirmand ca analizarea datelelor continua.

Potrivit cotidianului West Australian, care citeaza surse americane anonime, centrul australian care coordoneaza operatiunile de cautare a AERONAVEI BOIENG 777 va anunta in perioada urmatoare ca zona respectiva este situata la 800 de kilometri sud-vest de precedenta arie in care au fost desfasurate cautarile.

ZBORUL MH370, care asigura legatura intre Kuala Lumpur si Beijing, cu 239 de persoane la bord, si-a schimbat brusc traseul la o ora dupa decolare. AVIONUL a intrerupt, de asemenea, comunicarea cu turnul de control si a disparut fara urma.

Dupa trei luni de la disparitie, niciun fragment al AVIONULUI nu a fost gasit.

CAND NIMENI NU SE MAI ASTEPTA, MISTERUL AVIONULUI DISPARUT A FOST DEZLEGAT

Sursa foto: online.wsj.com