AVIONUL DISPARUT. Ultimele IMAGINI cu pilotii aeronavei Malaysia Airlines. VIDEO

Zborul MH370 este de negasit la opt zile de la disparitie, autoritatile din 25 de tari participand la cea mai ampla operatiune de cautare din lume. Luni au aparut  si ultimele imagini cu pilotul si copilotul aeronavei Malaysia Airlines.

In imaginile surprinse de camerele CCTV se vede cum comandantul Zaharie Ahmad Shah (53 de ani) trece prin zona de securitate de la aeroport. El este urmat de co-pilotul Fariq Abdul Hamid (27 de ani). Cei doi sunt controlati de angajatii responsabili cu securitatea in momentul in care trec de filtrul de control de pe aeroportul international din Kuala Lumpur inainte de a decola.

Citeste si: UNDE A DISPARUT AVIONUL MALAYSIA AIRLINES? VIDEO. PRINTRE PASAGERI SE NUMARA INGINERI, ARTISTI, CASCADORI SI PELEGRINI BUDISTI

Capitanul Shah, tatal a trei copii, a fost catalogat ca un sustinator “fanatic” al liderului opozitiei din Malaezia, Anwar Ibrahim, inchis sub acuzatia de homosexualitate cu doar cateva ore inainte ca avionul MH370 sa dispara, scrie Daily Mail. Totodata, potrivit anchetatorilor sotia pilotului si cei trei copii ai sai s-au mutat din locuinta lor cu o zi inainte de disparitia avionului.

Expertii spun ca Boeingul 777 a continuat sa zboare mai multe ore, iar acum cautarile se desfasoara atat pe uscat, cat si pe mare, de catre autoritati din 25 de tari.

Politia malaysiana a perchezitionat domiciliile celor doi piloti ai zborului si examineaza simulatorul de zbor pe care comandantul de bord il avea acasa.

Sursa foto si video:  news.com.au, youtube.com