AVIONUL DISPARUT: Vezi care a fost ULTIMUL MESAJ transmis turnului de control

Ultimul mesaj transmis de avionul Boeing 777, disparut de sambata, turnului de control a fost “Ei bine, noapte buna”, a anuntat, miercuri, ambasadorul malaysian la Beijing, in cadrul unei intalniri cu rudele pasagerilor chinezi.

Aceste cuvinte au fost rostite de unul dintre piloti in momentul in care avionul parasea spatiul aerian malaysian pentru a intra in spatiul aerian vietnamez, potrivit declaratiilor ambasadorului Iskandar Sarudin, relatate de cotidianul Straits Times din Singapore.

Presat de familii sa raspunda numeroaselor intrebari ridicate de misterioasa disparitie a aviatiei si de faptul ca cele cinci zile de cautari nu s-au soldat cu nici un rezultat, ambasadorul a apreciat ca “nu a venit momentul” pentru dezvaluirea informatiilor transmise de militari autoritatilor civile.

Citeste si: OPERATIUNEA DE CAUTARE A AERONAVEI MALAYSIA AIRLINES A FOST EXTINSA IN MAREA ANDAMAN

El a aparat, de asemenea, echipa dupa ce un post de televiziune australian l-a acuzat pe copilotul Fariq Abdul Hamid, in varsta de 27 de ani, ca a incalcat regulile aviatiei civile in 2011, lasand in cabina doua tinere sud-africane in timpul zborului.

Avionul cu 239 de persoane la bord, dintre care 153 de chinezi, a disparut undeva intre estul Malaysiei si Vietnam. Cautarile nu au condus la niciun rezultat pana in prezent, in pofida mobilizarii unor mijloace “fara precedent”, potrivit Kuala Lumpur.

Sursa foto: elysplanet.com