AVIONUL DISPARUT: ZBORUL MH370 transporta marfa neinregistrata

AVIONUL DISPARUT al companiei Malaysia Airlines, care a pierdut contactul cu radarele pe 8 martie, transporta peste sapte tone de marfa, o parte din aceasta nefigurand in niciun document insotitor.

ZBORUL MH370, disparut de pe radare pe 8 martie, avea la bord nu doar 239 de persoanei ci si un transport de peste sapte tone de marfa, o parte din aceasta nefigurand in niciun document insotitor, relateaza jurnalistii de la The Daily Mail. Autoritatile malaeziene au dat publicitatii anterior un raport cu rezultatele preliminare ale anchetei privind disparitia aeronavei, ale carei cautari nu a dat pana acum niciun rezultat. Odata cu aceasta a fost facuta publica si o lista cu incarcatura aflata la bordul aeronavei disparute. Din ea rezulta ca avionul transporta 5,466 tone de mangustan — fructul unui copac tropical.

Citeste si: AVIONUL DISPARUT: Detalii SOCANTE scoase la iveala de primul RAPORT OFICIAL 

Se pare insa ca AVIONUl DISPARUT transporta si baterii de litiu, aproximativ 200 de kilograme, parte a unei incarcaturi separate ce cantarea 2,453 de tone.

Autoritatile din Malaysia nu au dorit insa sa divulge ce anume continea aceasta incarcatura, invocand faptul ca avocatii au interzis sa faca public orice alta informatie pana la finalizarea anchetei.

Citeste si: AVIONUL DISPARUT: Pozitia Australiei privind posibile fragmente ale zborului MH370 in golful Bengal 

Avionul Boeing 777-200, al companiei Malaysia Airlines, care efectua zborul MH370 pe ruta Kuala Lumpur-Beijing, cu 227 de pasageri si 12 membri ai echipajului la bord, a disparut de pe ecranele radarelor in noaptea de 7 spre 8 martie.