AVIONUL MALAYSIA AIRLINES s-a prabusit si nu exista supravietuitori!

“AVIONUL MALAYSIA AIRLINES s-a prabusit  in mijlocul oceanului Indiansi nu exista supravietuitori!” Asa a sunat anuntul facut, luni dupa amiaza de premierul malaezian, in ciuda faptului ca epava aeronavei de tip Boeing 777 nu a fost localizata cu exactitate.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines deviase de la traiectorie, s-a prabusit in sudul Oceanului Indian si nu exista supravietuitori, au anuntat autoritatile prin vocea primului ministru al Malaeziei intr-o conferinta de presa incheiata cu scurt timp in urma.

Citeste si: Avion disparut: Ce s-a intamplat cu aeronava Malaysia Airlines inainte sa dispara de pe radar 

Conform datelor obtinute prin satelit si de catre echipele de cautare, avionul Boeing 777 s-a prabusit in sudul Oceanului Indian, la vest de orasul australian Perth.

“Trebuie sa va informam ca, potrivit noilor date obtinute, cursa MH370 s-a prabusit in sudul Oceanului Indian”, a comunicat si compania Malaysian Airlines.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines a disparut pe data de 8 martie, in timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur spre Beijing. La bordul avionului erau 239 de pasageri si membri ai echipajului.

Sursa foto: realitatea.net