AVOCAT: A existat o GRABA SUSPECTA ca ELENA UDREA sa fie trimisa Penitenciarul Targsor

ELENA UDREA, CRITICI, CLASA POLITICA, ROMANIA, PERSPECTIVA DOCTRINARA, IPOCRIZIE POLITICA, MEMBRI, PARTIDE, POLITICIENI, COMBINAT, PUTERE, PARTENERI, ADVERSARI

ALEXANDRU CHIRCIU, avocatul ELENEI UDREA a declarat luni, la postul B1 TV, in in calitatea de aparator al fostului ministru nu s-a asteptat la teransferul acestuia la Penitenciarul Targsor.

Noi ne-am asteptat ca doamna Udrea sa nu fie transferata, din doua motive. Pe de o parte, a existat o acuzatie de spalare de bani, procurorii au justificat mentinerea doamnei Udrea in arest pe aceasta acuzatie. Brusc s-au disjuns cercetarile si ne-am gandit ca ar fi fost corect din partea procurorilor sa continue verificarile. Era necesar ca doamna Udrea sa ramana si sa explice toate elementele tinand de aceasta infractiune. Lucrurile astea nu s-au intamplat, dimpotriva. A existat o graba suspecta ca doamna Udrea sa fie trimisa din Arestul central in penitenciarul Targsor”, a spus Alexandru Chiciu.

CITESTE SI: DRAGOMIR, despre UDREA: O tii INCHISA, o UMILESTI, poate, poate face un DENUNT impotriva lui BASESCU

Doi, transferul doamnei Udrea din Arest in penitenciar trebuia sa fie realizat martea. Cum va explicati ca acest transfer a fost realizat peste noapte, fara anuntarea avocatilor si fara ca dansa sa isi poate pregati termenul de maine (marti – n.r.)? Maine e un termen important in contestatia impotriva masurii preventive. Sunt elemente de coincidenta mult prea mari. si din acest punct de vedere este foarte clar, pe de o parte, ca disjungerile ascund o inabilitate a procurorilor de a proba o infractiune foarte grava, dar pe care si-au fundamentat comunicarea publica. si pe de alta parte demonstreaza caracterul lor de a-i limita doamnei Udrea pregatirea apararii pentru termenul de maine”, a mai spus avocatul Elenei Udrea.

CITESTE SI: SOCANT! ELENA UDREA, AMENINTATA la PUSCARIE: Mi-au spus sa te INTEP! Avocatul va cere PROTECTIE SPECIALA. UPDATE 

Sursa foto www.b1.ro