AVOCATUL ALINEI BICA, ANUNT SOC: Are deja CELULA PREGATITA la PENITENCIARUL TARGSOR!

Alina Bica

LAURA VOICU, avocata ALINEI BICA,  a declarat, vineri, ca fosta sefa a DIICOT ar avea deja o celula pregatita la Penitenciarul de Femei TARGSOR, fara sa fie, in acest moment, CONDAMNATA la INCHISOARE.

Avocata LAURA VOICU a afirmat acest lucru, la plecarea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde magistratii analizeaza contestatiile depuse de suspectii din DOSARUL ALINA BICA 2 la masurile preventive luate impotriva lor. In acest caz, au dat explicatii in fata judecatorilor DORIN COCOS, ALIN COCOS, fostul ministru al Economiei ADRIEAN VIDEANU, ALINA BICA si fostul sau consilier Florentin Mihailescu.

LAURA VOICU a dezvaluit si faptul ca a fost avertizata ca lupta pentru o CAUZA PIERDUTA si ar fi aflat ca seful Penitenciarului TARGSOR a pregatit deja o CELULA pentru clienta sa. “Mi s-a spus ca lupt pentru o CAUZA PIERDUTA. Comandantul Penitenciarului TARGSOR ar fi spus ca dansa are deja o camera pregatita acolo, ceea ce mi se pare inimaginabil”, a dezvaluit avocata ALINEI BICA.

CITESTE SI: DORIN si ALIN COCOS si-au recunoscut faptele. Cei doi au fost trimisi in JUDECATA. UPDATE

LAURA VOICU a amintit ca pe numele clientei sale au fost emise doua mandate de ARESTARE PREVENTIVA, iar presa a relatat ca sunt “pentru renumitul teren din Snagov, care nu ii apartine ALINEI BICA”. Avocata se refera la arestarile preventive din primul dosar, cel al restituirilor ilegale de la ANRP, si cel disjuns din acesta.

Avocata fostei sefe DIICOT a mai spus ca aceasta “are mari probleme finaciare, dar nimeni nu le vede. Clienta mea a fost somata de banca in legatura cu un apartament pe care este foarte aproape de a-l pierde”. LAURA VOICU a mentionat ca procurorii au pus sechestru pe apartamentul ALINEI BICA si pe salariul integral al acesteia. 

CITESTE SI: Adriean Videanu, Alina Bica, Dorin si Alin Cocos si Florentin Mihailescu raman in arest 

In plus, LAURA VOICU a declarat pentru jurnalistii prezenti la sediul ICCJ ca a fost amenintata chiar sa se retraga din acest caz. “Mi s-a spus ca este un caz pierdut si ca sunt o mama singura care trebuie sa imi cresc cei doi copii si ca ar fi bine sa imi vad de treaba mea”, a spus avocata ALINEI BICA.

Referitor la faptul ca DORIN COCOS si fiul acestuia, ALIN COCOS, si-au recunoscut faptele in acest dosar, LAURA VOICU a spus ca omul de afaceri “s-a referit la bani dati catre membrii comisiei centrale, mai putin ALINEI BICA”.

Sursa foto: realitatea.net