Avocat civil Israel pentru tot românul care greșește

Toti oamenii gresesc, unii mai mult, altii mai putin. Anumite greseli ale oamenilor nu intra sub incidenta legii si totul se rezolva de la sine. Ai mintit pe cineva, ai spus ceva nepotrivit si l-ai ranit de moarte pe cel caruia i te-ai adresat sau l-ai vorbit de rau in absenta, bine este sa nu lasi lucrurile nerezolvate, fiindca nu se stie.

Exista popoare in care persista un obicei frumos: oricat de suparati ar fi oamenii unul pe celalalt, pana la apusul soarelui se impaca, iar daca sunt din aceeasi familie nu adorm niciodata suparati.

Se spune ca o sotie s-a suparat asa de tare pe sotul ei, care era sofer pe tir, incat nu a vrut sa ii vorbeasca la plecarea in cursa. Pur si simplu i-a intors spatele si a iesit din camera.

Peste 3 ore, doamna neiertatoare primea un telefon prin care era anuntata ca sotul ei a avut un accident grav si a murit. Regretele au fost tardive, iar sufletul acelei sotii a ramas indurerat toata viata. Un poet roman care avea 60 de ani, a declarat ca nu se mai supara pe nimeni de la acesta varsta, fiindca se teme ca nu mai are timp sa se impace cu persoana aceea.

Persoana respectiva s-a dus cu florile impacarii la spital la o doamna cu care nu vorbea si in salonul suferintei cei doi s-au impacat, iar dupa 3 zile, doamna respectiva a decedat.

Cand gresim fata de semeni, dar nu incalcam legea, este bine sa ne asumam raspunderea si sa cerem iertare.

Exista insa si cazuri in care oamenii incalca legea si atunci trebuie sa plateasca pentru acest lucru. In functie de gravitatea faptei ei pot fi anchetati de politie sau pot ajunge in fata instantelor civile sau penale.

Exista infractori inraiti sau care premediteaza totul si infractori „involuntari” care au gresit din nestiinta.

Nu ai cum sa stii totul, cand pleci din tara ta si lucrezi in Israel, tara cu alte traditii, cu alte legi, poporul ei avand alte mentalitati.

In cazul in care ai ajuns in aceasta tara straina si esti anchetat de politie sau primesti citatie , apeleaza cu incredere la Samy Ilie, avocat civil Israel!

De ce Samy Ilie este avocatul ideal pentru romanii care comit diferite infractiuni in Israel?

  1. Fiindca este deopotriva cetatean roman, cetatean european si cetatean israelian. Puterea lui de intelegere este foarte mare, la fel de mare, cum este capacitatea de empatie. Acest cumul de cetatenii l-a determinat sa invete perfect engleza si ebraica si sa le adauge la limba materna ca excelente coduri lingvistice in care isi construieste discursurile din fata instantelor.

Ca roman, iti doresti sa vorbesti in limba de acasa cu cel care te apara, fiindca ai mai multa incredere in el, stiind ca este fratele tau.

  1. Este unul dintre cei mai buni si experimentati avocati ai Israelului, dar fiindca „Sangele apa nu se face”, pentru romanii sai face tot posibilul sa obtina gratierea, castigarea procesului sau o pedeapsa cat mai mica, daca nu se poate altfel. Experienta sa profesionala este vasta si acest aspect il califica pentru rezolvarea mai multor probleme. Samy Ilie a castigat mii de procese de-a lungul carierei si si-a facut din apararea drepturilor romanilor crezul sau profesional. Iti recomanda sa il angajezi, oricat de grava ar fi situatia ta, fiindca:

-a condus cu succes echipe de procurori severi si si-a indeplinit la superlativ toate misiunile incredintate de statul Israel. Este un motiv de mandrie ca Samy al nostru a fost desemnat sa raspunda de securitatea a milioane de oameni, ca a fost insarcinat sa conduca anchete cu criminali periculosi sau sa ancheteze persoane care au atentat la siguranta statului.

-a ajutat numerosi romani sa: obtina eliberarea pe cautiune, sa fie transferati din arestul politiei in arest la domiciliu, sa redobandeasca permisul de conducere dupa ce l-au pierdut, sa fie gratiati prin decret, dupa ce i-a scris presedintelui, sa obtina cetatenia statului Israel. Lista problemelor rezolvate de Samy Ilie este lunga, dar te poti informa pe site-ul firmei sale, sa vezi ca nu am exagerat sub nicio forma.

  1. Cunoaste legile si le studiaza in permanenta.
  2. Este disponibil si poate fi contactat si din Romania.
  3. Te ajuta sa cumperi proprietati fara probleme, sa infiintezi afaceri de succes si sa iti platesti impozitele catre stat.

Rezultatele profesionale ale unei persoane demonstreaza munca pe care o depune in profesia respectiva si seriozitatea cu care trateaza toate problemele care tin de practicarea ei.

Romanii din Israel spun ca Samy Ilie este la fel de serios cand scrie o cerere de gratiere a unei persoane catre presedintie ca atunci cand alearga sa inapoieze permisul de conducere al unui roman care a incalcat legislatia rutiera.

Samy Ilie dispune de priceperea si energia necesare ca sa te apere in fata oricarei instante, prin urmare, nu te teme si nu mai amana solicitarea consultantei.

Nu te prezenta nicaieri fara avocat, cand esti acuzat, fiindca este posibil ca lucrurile pe care le declari sa fie folosite impotriva ta!

Onorariul lui Samy Ilie nu este mare raportat la valoarea lui si la modul in care va lucra pentru tine.

Tine minte ca libertatea este mai scumpa ca orice si investeste in apararea ta, daca ai incalcat legea si stii ca esti pasibil de inchisoare!

Oamenii gresesc adeseori, uneori stiind acest lucru, alteori involuntar. Daca greseala lor risca sa le aduca pierderea libertatii, ei trebuie sa stie ca nu se pot descurca in fata instantelor aspre din Israel, fara Samy Ilie, cel mai bun aparator al momentului.