AVOCAT: OPRESCU e un tip echilibrat, a explicat evenimentele din 2013 pana in 5 septembrie 2015, cu argumente

ALEXANDRU CHIRCIU, unul dintre avocatii primarului general SORIN OPRESCU, a facut, luni, declaratii in fata Curtii de Apel Bucuresti, unde a avut loc judecarea contestatiei la arestare.

“SORIN OPRESCU e un tip echilibrat. S-a pozitionat foarte bine procesual. A explicat pas cu pas evenimentele din 2013 – 5 septembrie 2015, cu argumente. S-a referit la faptul ca niciodata nu a pretins direct sau indirect mita de la niciun fel de persoana. Niciodata nu a cunoscut provenienta sumelor de bani”, a declarat avocatul.

Despre starea de sanatate a primarului, CHIRCIU spune ca nu a fost invocata in sala de judecata, dar totusi “e de notorietate starea precara, problemele cu diabetul”.

CITESTE SI:SORIN OPRESCU a AJUNS in fata judecatorilor de la CURTEA de APEL: Nu am luat niciodata SPAGA, MA! UPDATE

Avocatul sustine ca OPRESCU a fost anuntat anterior ca “i se pregateste ceva. De foarte mult timp a fost avertizat ca i se pregateste ceva. Niciodata nu a incercat sa isi diminueze activitatea. SORIN OPRESCU e om deschis”.

Intrebat de ce nu si-a luat masuri preventiv odata cu primirea acestor avertismente, barbatul a raspuns ca “un om care nu are niciun fel de legatura cu fapta ilicita, de ce nu isi ia masuri preventive? Nu a avut nimic de ascuns”.

CITESTE SI: SORIN OPRESCU a transmis primul mesaj din PUSCARIE: Nu sunt un DERBEDEU

 In ceea ce priveste o eventuala demisia, avocatul a declarat doar ca “SORIN OPRESCU e un om care isi clameaza nevinovatia. E o persoana care trece printr-un moment dificil, constientizeaza acest moment, are convingerea ca va trece peste acest moment”.

Sursa foto b1